Nyheter

Våren är här!

Våren är här , men hur det går med Konstliv Hallands konstrunda vet vi inte ännu. Det beror på hur pandemin utvecklas samt om vi får vaccin. Vi får ha tålamod några veckor till.

Konstrundan Kristi himmelsfärdshelgen infaller i år 13 till 16 maj. Om allt går som jag hoppas så öppnar jag portarna till Båt- och sjöfartsmuseet vid Onsala kyrka den 13 maj. Det blir tillsammans med Britt-Marie Grävare, textil/måleri, Sonja Bergman, måleri/fritt broderi/stengods och Margit Danielsson, keramik.

Konstrunda i Halland 2021

Jodå, det blir Konstrunda i Halland i år också. Vi öppnar våra ateljéer den 13 maj och har öppet 11.00 till 17.00 alla dagarna. Det blir ingen central samlingsutställning och inte heller någon lokal samlingsutställning i år. Besök gärna vår hemsida https://www.konstrundanihalland.se, där finns karta och adresser till alla deltagande konstnärer. Varmt välkomna!!

JULMARKNADEN


Julmarknaden på Kronhuset i Göteborg är i år tyvärr inställd på grund av Corona- pandemin, men jag kommer att finnas på H2O i Onsala under helgerna i december.

Öppettider är lördagar och söndagar 11.00 till 15.00


Butiken ligger strax söder om Onsala kyrka mot Gottskär, på höger sida.

VÄLKOMNA!!!!

Konstliv hallands Konstrunda är inställd

Det blir ingen Konstrunda i Halland Kristi Himmelsfärdshelgen på grund av Coronaviruset.
Vi kommer istället att försöka få till en Konstrunda 3-4-5 september. Förutsättningen är att myndigheterna tillåter folksamlingar igen. I slutet av juni tar vi slutgiltigt beslut.

Besök gärna vår nya hemsida där alla medlemmarna presenteras med både text och bild. Där finns också en karta, så det är lätt att hitta oss.